Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

Samen bouwen aan de regenboogbrug (alle kleuren doen mee) van Vrijheid en Respect.

Vrede

Vrede begint bij acceptatie en verdraagzaamheid. Vrede zit in ons zelf, in Respect voor wie wij zijn.

Wereldvrede ontstaat door een diep liefdevol innerlijk Respect voor eenheid in verscheidenheid.

Familie

Elk gezin is een hoeksteen van de samenleving. Wereldvrede is een bouwwerk dat om steunpunten vraagt. Wereldvrede begint bij, onvoorwaardelijke liefde, positief opvoeden ,verbinden zonder knopen in familierelaties.

Onderwijs

Transformatie van leren in het onderwijs is een noodzaak voor onze groeibriljantjes.

Innerlijke onrust is een teken dat het leven onvoldoende fysieke en spirituele voeding biedt. Onderwijs van een nieuwe tijd is hartverwarmend, een gezonde basis op reis naar volwassenheid.

Volwassen zijn, is niet aan leeftijd gevonden, maar krijgt een diepere betekenis 'een wereldburger met het gevoel en verstand op de juist plek.

Moed

Het vereist moed om gewoon open te durven zijn over wat je bezig houdt, of dat nu om praktische zaken gaat of spirituele, op gebied van gezin, school, gemeenschap en geloof, werk en relaties. Het vereist vertrouwen om elkaar ruimte te geven om angsten los te laten en taboes te doorbreken. Centraal staat de persoonlijke groei van jezelf / jouw kind. Als je de kans krijgt en benut om het beste van jezelf te geven, dan valt alles wonderlijk op zijn plekje in het groter geheel.

Verbinden in het Christoffel Appèl om het kind tijdens zijn reis naar volwassenheid te beschermen.

Middels intenties en daadkracht, opgetekend in het Christoffel Appèl , waarin het welzijn van het Kind centraal staat, verbinden we met elkaar om samen een positieve golfbeweging op gang te zetten in gezinnen, onderwijs en zorg . Om in gesprek te kunnen blijven met de overheid. Elk kind verdient oog en oor, optimale kansen om een gezonde toekomst op te bouwen.

Positieve krachten bundelen rondom het kind

We (ouders – kinderen – school - zorg) hebben elkaar hard nodig om het evenwicht in ons zelf en de wereld te herstellen, vast te houden. De wereld zal veranderen als we een sterk voornemen voor positieve verandering en een optimistische kijk blijven vasthouden.

Het kind ( het kind in jezelf) dat verantwoording neemt, zelf nadenkt, keuzes maakt in het belang van zijn innerlijke welzijn en die van anderen, vanuit onvoorwaardelijke liefde, wijsheid en mededogen, heeft geleerd zichzelf te zijn en binnen zijn mogelijkheden zelfredzaam te zijn. Dit kind beheerst alle vaardigheden om een gelukkig leven op te bouwen en zal zijn plekje vinden en innemen. Dit kind begrijpt hoe het zijn krachten kan bundelen om plezierig en zinnig samen te werken en om tot vruchtbare en vreedzame oplossingen te komen.

Kinderen van een nieuwe tijd

Kinderen van een nieuwe tijd leven in het Nu. In het Nu is zelden een probleem en is de eerlijkheid de baas.
Zij zijn onafhankelijk, ervaringsgericht en denken zelf na, voor zover mogelijk zelfredzaam, gebruiken hun potentieel, zijn sterk in samenwerking, in het bundelen van positieve krachten. Zij passen kennis en ervaring in wijsheid toe. Zij hebben begrip voor het groter geheel. Kwetsbaar met al hun talenten en tekortkomingen, zijn ze krachtig omdat ze zich niet anders voordoen. Zij leven vanuit hartsverbinding, zij ZIJN. Deze kinderen kunnen zich op diep liefdevol niveau verbinden met de Universele wijsheid, de vrede die zij uitstralen heeft effect op de hele wereld. Ik voel me sinds 2006 één met hen. Ik ben een zonnekind.

Broninformatie een basis voor thuis en op school

De broninformatiedie ik mocht ontvangen, onze kennis en ervaring, is een aanzet is voor jou om in de hernieuwde energie op te staan om kinderen van Nu positief in hun ontwikkeling te kunnen begeleiden. Mijn boek "De Verbinding met God" is een Universeel Geschenk...het voedt ons, laat zien hoe leuk leren is, geeft ons de kans om na te denken over ons gedrag, te leren over de logica en intelligentie van het leven, hoe we onszelf en het leven van anderen kunnen verbeteren, hoe we kunnen leven in Harmonie.

Het is van belang dat kinderen deze broninformatie in de basis thuis en op school aangeboden krijgen.
Zonder deze wijsheid is het onderwijs, de opvoeding en de zorg rondom kinderen niet compleet.

Wij hopen dan ook van harte dat m.n. scholen, waar kind – ouder – leerkracht - zorg samenwerken, de deuren voor ons openen.

Wij willen het beste in kinderen (in het kind in jezelf) naar boven halen..

Gaat het met onze kinderen beter, dan gaat het met de wereld beter!

De Spirit van René Steegmans, door zinloos geweld om het leven gekomen, vliegt in de Campagne en in onze boeken mee in de vorm van een vuurvlinder. N.a.v. zijn overlijden is de wereldvredevlam in Venlo gekomen. 

 

Vrede begint in Jezelf

Vrede in de wereld is dat een illusie?
Is haat, geweld, en oorlog dan echt de eindconclusie.
Dat is wat we krijgen voorgeschoteld op radio en tv.
Maar waarom gaan we er met zijn allen in mee.
Er gebeuren prachtige dingen op onze aardbol.
Ze geven hoop en zijn zeer vreugdevol.
Doe je ogen maar open en kijk om je heen.
Als je het ziet, verandert je visie meteen.
Vrede begint in jezelf en is vaak heel klein.
Als iedereen dat stukje vindt, dan pas zal er vrede op aarde zijn.

Ontdek het geheim tot vrede.
Onze Kinderen zijn de Toekomst

Dit is het einde van de rondleiding.
Je kan nog een keer op Volgende klikken, dan kom je bij de laatste pagina 'Mijn verhaal Achter de schermen'.