Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

Als we de natuur met liefde en respect behandelen, ontvangen we liefde en respect terug.

Dat God humor heeft, is wel te merken aan de manier waarop ik les kreeg.
God is echt geen "saaie Piet"... gooi het fatsoen maar overboord, is zijn advies, want de mens heeft er teveel regeltjes aan verbonden, waardoor het soms lastig kan zijn om jezelf en de natuur trouw te blijven.

Natuurlijk zijn, gewoon jezelf zijn, werken vanuit je hart met verstand... dat dit proces mij zou leiden naar de intelligentie van het leven, heeft me verwonderd. Ik wist niets, maar dan ook niets van dit soort dingen af. Ik kreeg zoveel informatie te verwerken, waarover ik op dat moment met niemand kon praten. Dieren kwamen mij te hulp... ik zou al deze belevenissen in mijn stoutste dromen nog niet zelf kunnen bedenken. Soms overweldigde het me, aan de andere kant klopte het gewoon altijd in mijn gevoel.

Door  boek "De Verbinding met God"  wordt een geheel nieuw wereldbeeld zichtbaar en wordt het mogelijk om te begrijpen wat er nodig is om de balans te herstellen, zowel in onszelf als in de samenleving.

Het Universum geeft mij een volledig inzicht in de werking van Universele Wetten en de geometrie.  Ik ben me er nu op diep niveau van bewust dat er een hoog ontwikkelde beschaving is die over een allesomvattende de wetenschap beschikt. Feiten komen boven water, we mogen het ons weer herinneren.

Wij resoneren nu op hogere frequenties, het is de bedoeling dat ik deze lessen aan jou doorgeef, om jezelf te helen, en de kinderen van Nu positief in hun ontwikkeling te begeleiden, zodat de positieve energie op aarde in een stroomversnelling komt.  Dit kan alleen als je de kennis leert begrijpen en zelf gaat  ervaren.
Het is vooral mijn  bedoeling om  deze wijsheid in het praktische leven toe te passen.

Ik laat je een stukje uit "De Verbinding met God lezen: zijn boodschap aan mij ...je kunt verder kijken dan je neus lang is, oost, west, thuis best. Het beste halen uit de oosterse en westerse leefwijze, verschillen accepteren, kennis en ervaring delen, talenten benutten

evenwicht tussen hemel en aarde
evenwicht in de natuur
evenwicht in de mens
evenwicht tussen man en vrouw
evenwicht tussen werk en gezin
evenwicht in werk en ontspanning
evenwicht in materiaalgebruik
evenwicht in voeding
evenwicht in natuur en wetenschap
evenwicht in rijke en arme landen

God waarschuwt ons: er moet snel inzicht komen om te kunnen veranderen, we kunnen zo niet doorgaan. We vergen zoveel van de natuur dat zij niet de tijd krijgt om te herstellen. Opeens maak ik allerlei bewegingen en dat valt op zijn plekje als God zegt: "Jij bent de dirigent van een orkest, Jij mag de toon aangeven".