Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

In de kern draait alles in de wereld om de liefde van
ouders voor hun kinderen.
Elk gezin is een hoeksteen waarop onze samenleving bouwt.

Hoe zou de wereld eruit zien als we zelf nadenken wat onze rol in de wereld is om Vrede in de wereld te creëren en samenwerken vanuit wie jij werkelijk bent, en de ander is?

De spiegel

Goede relaties verzorgen en voeden ons, het zijn de ware schatten van het leven. Van onszelf houden leidt altijd tot positieve veranderingen. Van generatie op generatie worden gedragingen binnen families overgenomen als bijna een vanzelfsprekendheid. Kinderen kopiëren het gedrag van hun ouders zowel positieve als negatieve zin.

Wat zie je in de spiegel van jouw kind, van jouw ouders, van jouw partner?

Herinner Jezelf

Heel veel mensen houden liever vast aan oude gewoonten, dat voelt schijnbaar veilig. Je vervult de rol van opa, oma, moeder, vader, zoon, dochter, zus, broer, vriend, vriendin, tante, oom, buurvrouw, buurman, leerling, werkgever, werknemer. Als je niet uitkijkt, dan word je geleefd.

Kan en mag je van jezelf in die rol volledig zijn wie jij bent? Heb jij jezelf wel eens de vragen gesteld: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, wat doe ik?

Als je jouw leven positief wilt veranderen, als je problemen hebt, realiseer je dan dat niemand op de wereld jou een complete oplossing kan bieden. We hopen jou met ons verhaal op het goede spoor te zetten.

Rust in de Tempel

Nu begrijp ik waarom jij en ik (wij en onze kinderen) niet in de basis van het leven thuis en op school leerden wat van wezenlijk belang is. Het is een gemis. Het is simpeler gezegd dan gedaan om volledige balans te voelen. Frans en ik gingen samen de uitdaging aan, waardoor onze energie stapje voor stapje toenam.
Mijn zoektocht om kinderen van Nu, hun ouders leerkrachten en zorgverleners te ondersteunen met mijn ervaring, wierp zijn vruchten af...de synchronische gebeurtenissen waren indrukwekkend. Onze inspanningen werden beloond op een wonderbaarlijke manier die mijn voorstellingsvermogen te boven ging. Die ervaringen zitten diep in mijn gevoel geworteld. Ik werd aangenaam verrast hoe logisch en intelligent het leven in elkaar zit. Alle puzzelstukjes vielen wonderbaarlijk in elkaar tijdens mijn opdracht om "De Verbinding met God "te mogen beschrijven...het één (mijn tweede boek)had niet zonder het ander ( mijn eerste boek) gekund. Samen kwamen Frans en ik uit bij de Kern, de oorspronkelijke DNA blauwdruk. Man en vrouw, samen op één golflengte, ieder in onze eigen kracht, een acceptatie, een eenheid zo puur, zo liefdevol en duidelijk, compleet voelen, twee sterke pilaren, Harmonie, eindelijk rust in onze tempel.

Familie Stamboom

Nieuwe tijden breken aan als je leert vanuit hartsverbinding te leven, in deze nieuwe energie op te staan, een nieuwe generatie met sterke familiebanden zonder knopen.

Ik heb ervaren dat wij door onze transformatie niet alleen onszelf genezen hebben, maar ook onze voorouders. Hemel en aarde in balans. Het heeft ons stevig geworteld en tegelijkertijd vleugels gegeven. Wij hebben leren loslaten... onze kinderen mogen net als wij zelf hun pad bewandelen, zelf ervaren, zelf ontdekken, zelf herinneren. Wij zijn nu in staat om de fakkel van vrijheid en respect, het derde testament noem ik het, door te geven aan onze kinderen.