Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

Vaccinatie veroorzaakt o.a. autisme bij apen

zondag, 09 september 2012 06:38
Vaccinatie veroorzaakt o.a. autisme bij apen
WijWordenWakker.org

Onlangs werden de resultaten bekend gemaakt van een studie aan de universiteit van Pittsburgh (Pennsylvania). Zij deden wat het Center for Disease Control (CDC) nooit gedaan heeft: een studie doen naar de effecten van vaccins. De resultaten zijn onthutsend: een meerderheid van de jonge aapjes krijgt allerlei gezondheidsproblemen, vooral ook autisme, terwijl de niet-gevacineerde groep verrassend gezond blijft!

Andermaal blijkt vooral het kwik de grote boosdoener.

Conclusie: de verantwoordelijkheid voor het onderzoeken van de gevolgen van vaccinatie moet onttrokken worden aan het CDC, omdat deze overheidsinstelling duidelijk te grote banden heeft met de farmaceutische industrie, en worden overgedragen aan een onafhankelijk agentschap.

Naast vaccinatie en autisme bij apen bevat dit artikel een aantal korte punten en verwijzingen die vaccinatie in een nieuw daglicht plaatsen.

Lees verder op WijWordenWakker.org

Ellen Vader is gezondheidsactiviste en uitgever van de wekelijkse Aleph Nieuwsbrief. In dit interview vertelt zij over haar bevindingen m.b.t de vaccinindustrie en de risico's die vaccinatie inhouden. Bekijk de video.