Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden
JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Agenda

Lezing Ingrid Rouleaux   “Kinderen van Nu in hun kracht” bij MOK  op 13-03-2014

IEen half jaar geleden werd ik gevraagd door MOK of ik een lezing wilde geven m.b.t. Bewustzijn leer- en ontwikkelingsprocessen in het onderwijs en de huidige regelgevingen van de overheid.
MOK is een ontmoetingsplaats voor mensen die zich op vernieuwende wijze en eigentijdse manier willen bezighouden met zingeving, spiritualiteit en geloof. MOK is grensverleggend, Carla Muysert, Pim van Lommel, Albert Jansen, Herman Wijffels, Janet Ossebaart en vele anderen hebben al een lezing bij MOK op hun bijzondere locatie gegeven.

Het Jaarthema van MOK is "aan het licht komen". Met dit uitgangspunt heb ik gekozen om mijn lezing "Kinderen van Nu in hun kracht" te geven.

TIjdstip:  donderdagavond 13 maart 2014 van 20.00-22.00 uur. Entree € 10, 00. Je bent van harte welkom in de Bantsiliek in Bant ( boven Emmeloord).

Om 19.30 uur is de ruimte open.

Locatie: Adres Bantsiliek Zuidwend 2, 8314 AA Bant, tel. 0527-26167

Routebeschrijving:

Gedichten uit Kinderen met een Boodschap op Landelijke gedichtendag 30 januari 2014

Wij roepen op om op de Landelijke gedichtendag op 30 januari 2014  op scholen en instellingen samen met kinderen gedichten voor te lezen uit het boek "Kinderen met een Boodschap" van Linda van Hulsen.
De 21 eigentijdse gedichten en bijbehorende tekeningen vormen een harmonieus geheel.
Ze geven steun, inzicht, herkenning en erkenning in wat geleefd wil worden thuis en op school. Breng jouw school of de school van jouw kinderen op het idee!

RoerOmFair  duurzame Dag 10-11-2013 Roermond

GROEN DOEN! Wil jij alles weten over zonnepanelen, electrisch vervoer, biologische producten proeven, voedsel,  kleding van hennep, isoleren van je woning, energiebesparing, vitaliseren van kraanwater, etc..

Kom ook naar de vierde duurzame dag in Roermond, RoerOmFair wordt gehouden op zondag 10 november 2013 van 10.00 tot 16.30 uur.  Locatie: Citaverde College, Jagerstraat 6, Roermond.

Duurzame en energiebesparende oplossingen voor uitdagingen van NU. Leer eenvoudig keuzes maken die goed zijn voor onze toekomstige generatie.

Voor kinderopvang (met leuke activiteiten) is gezorgd, dus je kunt rustig een aantal uur rondneuzen. De toegang is als altijd gratis. Vergeet ook vooral niet je kapotte spullen mee te nemen om die onder deskundig toezicht zélf te repareren in het Repair Café! Diverse bandjes zorgen gedurende de dag voor gezellige muziek. Zegt het voort! Hoe meer mensen, des te beter, dus graag deze pagina delen met anderen

*Frans en Ingrid Rouleaux zijn die dag aanwezig met  AquaElisa, maak kraanwater vitaal. www.maakwatervitaal.nl met de speciale beursaanbieding van € 100,00 korting op een module die alle tappunten in je huis voorzien van vitaal water.

Er is veel meer mogelijk dan je denkt en je kunt zelf heel concreet aan de slag!  Door wie wordt de dag georganiseerd? Uitgebreide informatie, laatste nieuws, lijst van exposanten onder lees meer.... 

Een dag waarop slachtoffers van zinloos geweld worden herdacht. Bij de editie van vorig jaar liepen 400 mensen mee. Iedereen die vanuit repsect mee wil lopen is welkom.  Wij maken vermelding van deze tocht en lopen mee omdat we binnen de Campagne persoonlijk contact hebben opgebouwd met Huub en Jeannette Steegmans uit Venlo. De Spirit van hun zoon René vliegt mee in de vorm van een vuurvlinder in onze Campagne. Er is een mooi programma op zaterdag 21 september 2013 samengesteld door o.a. de Stichting Aandacht Doet spreken. Iedereen is van harte welkom tijdens het officiële gedeelte. Lees meer...

Herdenkingstocht slachtoffers zinloos geweld Venlo / 21 september 2013

Een dag waarop slachtoffers van zinloos geweld worden herdacht. Bij de editie van vorig jaar liepen 400 mensen mee. Iedereen die vanuit repsect mee wil lopen is welkom.  Wij maken vermelding van deze tocht en lopen mee omdat we binnen de Campagne persoonlijk contact hebben opgebouwd met Huub en Jeannette Steegmans uit Venlo. De Spirit van hun zoon René vliegt mee in de vorm van een vuurvlinder in onze Campagne. Er is een mooi programma op zaterdag 21 september 2013 samengesteld door o.a. de Stichting Aandacht Doet spreken. Iedereen is van harte welkom tijdens het officiële gedeelte. 

Lezing nieuwe vorm van onderwijs

Je bent van harte welkom op de bijeenkomst van Mens en Spirit
op 14 mei 2013 om 19.30 in Ulestraten(afdeling Limburg) . 
o.a. een voordracht over een nieuwe vorm van onderwijs door Ingrid Rouleaux.

 

 

Meeting: Alle Kinderen Gelukkig in het Onderwijs in NL

Landelijke meeting Alle kinderen Gelukkig in het Onderwijs in NL op 20 maart 2013
op de St Maartenschool in Ubbergen ( bij Nijmegen)
-  leerlingen/leerkrachten/ouders zijn van harte welkom!

op deze eerste de Internationale dag van het Geluk. De V.N. heeft de 193 lidstaten
opgeroepen om deze dag , bijvoorbeeld in het onderwijs, op een passende manier te vieren.

Sprekers:José Jansen-Gülen, leerkracht ROC, docente  van het jaar 2010/2011
Levi van Dijk en Ingrid Rouleaux

Druk op 'Lees meer' voor het downloaden van de uitnodiging en het inschrijfformulier!

Stuur je wens de wereld in op 12-12-12 World Day of InterConnectedness bij de wereldvredevlam in Venlo

Kom ook en doe mee...Op deze dag maakt ieder land verbinding met de wereld in haar eigen tijdszone  op allerlei hartverwarmende  manieren. De start wordt gemaakt in New Zealand.

Op 12-12-12 ben jij, is iedereen, jong en oud, van harte  welkom om je wens de wereld in te sturen, om je vanuit je hart  te verbinden met de wereld. Wij zijn daar zelf ook aanwezig en leiden de ceremonie in.

Samen met de  kinderen van groep 7 van de Sint Martinusschool en van groep 8 van de Rudolf Steinerschool verbinden we ons vanuit het hart met de wereld en sturen we onze persoonlijke wensen de wereld in bij de
Wereldvredesvlam in het Julianapark in Venlo.Het monument ligt tegenover het NS station in het Julianapark in Venlo, achter het Limburgs museum.

  Hartverwarmendwijs  Lezing OKZDT  "Onderwijs & Bovenwijs" vanuit je hart leven is slimmer dan je denkt!

HARTverwarmendWijs Limburg organiseert een bijeenkomst
op donderdagavond 15 november 2012.

Locatie :  Heelcentrum, Julianaplein 9, Herten (vlakbij Roermond)
Tijd :  20:00 -22:00 uur.
Wat kun je verwachten?'

Lezing op de  basisschool De Verbinding” in Rotterdam

Datum: 20 november 2012
Locatie: Basisschool de Verbinding, Rotterdam
Kosten: toegang is gratis

ABS De Verbinding legt met zelfkennis een basis voor het leven. De school heeft na de zomervakantie  zijn deuren officieel geopend. Omdat ik volledig achter de visie van de oprichter sta, ben ik op zijn verzoek ambassadeur van deze school geworden.

Je bent van harte uitgenodigd  om mijn lezing "werken vanuit het hart met verstand in het onderwijs" bij te wonen Op dinsdagavond 20 november 2012

Mijn boeken zijn die dag ook te koop. De toegang is gratis. I.v.m. het beperkt aantal plaatsen is opgeven/afmelden via de mail gewenst.

Kijk voor meer informatie op de website van basisschool de Verbinding.

Pagina 2 van 2