Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden
JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

Nieuws

De rechten voor het kind

zondag, 17 juni 2012 09:01

Vandaag, vrijdag 20 november 2009 is het voor de 20ste keer de Dag van de Rechten voor het kind ... en de Sinterklaastijd is aangebroken. De verlanglijstjes worden gemaakt ... op die van ons staat: geef kinderen wat ze nodig hebben ... dit is een BASISRECHT.

Onze Campagne kreeg dit jaar onverwacht een prachtig cadeau op ons pad ... het boek "Kinderen met een boodschap" eigentijdse gedichten waarin kinderen ons een spiegel voorhouden en antwoorden aanreiken op de vraag in het Christoffel Appèl: "Kinderen krijgen veel, maar krijgen zij ook wat ze nodig hebben?"

Foto's van de boekpresentatie

zondag, 01 november 2009 00:00

Boekpresentatie "Kinderen met een Boodschap" bij de Wereldvredesvlam in het bijzijn van Burgemeester Hubert Bruls van Venlo op 25 oktober 2009.

Boekpresentatie "Kinderen met een boodschap"

Bij de Wereldvredesvlam in Venlo

Allereerst zal ik me voorstellen, ik ben Ingrid Rouleaux, initiatiefneemster van de Campagne "Onze kinderen zijn de toekomst".

Lieve mensen, Hartelijk Welkom bij de boekpresentatie "Kinderen met een Boodschap".

In het bijzonder richt ik het woord aan U, burgemeester Hubert Bruls.

In het voorjaar tekende u het Christoffel Appèl, met de woorden: Vrede is een zaak van iedereen. Wereldvrede gaat ons allemaal aan. Altijd. Overal. De Wereldvredevlam is een plek om daar bij stil te staan.

Kinderen met een Boodschap in de boekhandel

donderdag, 22 oktober 2009 00:00

Je steunt de Campagne door het boek rechtstreeks te bestellen in onze webwinkel www.babyfuture.nl

Wat willen wij met het Christoffel Appèl en het boek "Kinderen met een Boodschap" bereiken?

Dagelijks krijgen we via de media vele negatieve berichten voorgeschoteld en daar wordt je niet vrolijk van. Jammer genoeg komen positieve ervaringen veel minder in beeld en juist daar kunnen we zoveel van leren. Jij en ik brengen waardevolle eilandjes bij elkaar in het Christoffel Appèl om de positieve krachten rondom het kind te bundelen. Samen staan we sterk, samen kunnen wij bouwen aan een wereld van Vrijheid en Respect.

Alle recensies "Kinderen met een Boodschap"

donderdag, 22 oktober 2009 00:00

Leesplezer en nieuwe inzichten

Ik heb de gedichten in Kinderen met een Boodschap met plezier gelezen en hierbij weer tevens nieuwe inzichten verkregen.

Paul Haarhuis, tennislegende en vader


Knap

"Kinderen met een Boodschap" heeft me geraakt. Je wordt even op het verkeerde been gezet omdat je denkt dat kinderen de gedichten hebben geschreven. Maar dat is niet zo. Het is knap van Linda van Hulsen dat ze zo in de huid heeft weten te kruipen van kinderen. Eigenlijk zou iedereen dat op zijn tijd moeten doen.

Samira Bouchibti – namens Partij van de Arbeid lid van de tweede kamer, eerder was ze programmamaker, columniste en presentatrice

Pagina 13 van 14