Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

StiBCO organiseert op zaterdag 9 april 2016 het symposium " De cognitieve functies als Koninklijke weg van ontwikkeling en leren"

StiBCO organiseert op zaterdag 9 april 2016 het symposium " De cognitieve functies als Koninklijke weg van ontwikkeling en leren"

StiBCO organiseert op zaterdag 9 april 2016 het symposium " De cognitieve functies als Koninklijke weg van ontwikkeling en leren"  Mediëren van cognitieve functies doet intelligentie groeien, aldus onze ambassadeur Emiel van Doorn.

Emiel is  de ontwikkelaar van de omgekeerde piramide t.b.v. efficiënt gebruik van de cognitieve functies, de bouwstenen van het denken. Hierover heeft  Ludo Peters, meer dan 30 jaar werkzaam in verschillende functies in het onderwijs, momenteel adjunct locatie directeur BC Broekhin, gefascineerd door het mediërend leren van StiBCO, een mooi stuk geschreven in mijn boek "Een Bundeling van Positieve kracht rondom het Kind"

 

Het symposium is bedoeld voor iedereen die in de privé- of professionele sfeer een ander begeleid bij zijn/haar ontwikkel- en leerproces en hierbij als vertrekpunt de kwaliteiten en mogelijkheden van dit individu hanteert. Hierbij kan je denken aan opvoeders, (pleeg)ouders/verzorgers, leerkrachten en docenten, medewerkers van samenwerkingsverbanden onderwijs, jeugdhulpmedewerkers, onderwijsinspecteurs etc.

Meer inhoudelijke informatie, de kosten, en aanmelden zie https://www.stibco.nl/index.php/41-trainingen/symposia/272-symposium-2015