Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

De weg naar Geestelijk. Lichamelijk en Financieel welzijn in Balans..
Noodzaak voor onze groeibriljantjes om ons zowel individueel als samen sterk te maken voor een gezonde ontwikkelingsbasis voor de kinderen van Nu.

Wij, Fundamentleggers van Onze Kinderen zijn de Toekomst, Ambassadeurs, Beschermheren Burgemeesters, en alle enthousiaste en betrokken Ondertekenaars van het Christoffel Appèl, waaronder vele (groot)ouders, leerkrachten, hulpverleners, organisaties en diverse bekende personen ... Chantal Janzen, Pim van Lommel e.a. willen ouders, leerkrachten, hulpverleners en overheid graag laten delen in onze brede kennis en ervaring met positief omgaan met kinderen en in onze gezamenlijk gedragen visie over veranderingen in educatie en in gezondheidszorg die nodig zijn voor de ontwikkeling van een gezonde samenleving. Het Jezelf ZIJN, het welzijn van elk kind staat centraal.  

We zien het als onze taak om het onzichtbare zichtbaar te maken.

Vanuit een diep verlangen, vastberadenheid en een onblusbaar geloof in onze missie, is "Onze Kinderen zijn de Toekomst" op een verwonderlijk mooie wijze tot stand gekomen. We nodigen je uit om onze rondleiding te volgen: