Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

Het Christoffel Appèl is met speciale aandacht mede ondertekend door Chantal Janzen, musicalster en presentatrice, Paul Liekens en vele anderen..

Chantal Janzen, Musicalster en presentatrice, Op 23 januari 2009 is Chantal moeder geworden van James. Zij is bij het comité van aanbeveling van de Stichting wereldvredesvlam Venlo.

Paul Liekens: Proficiat met jullie initiatief, het is bijzonder mooi en volledig uitgewerkt! Bestuurder van Heart Systems nv, NLP trainer en sjamaan. NLP is een zeer werkzame methode voor bewustwording en gedragsverandering waarmee uitstekende resultaten kunnen worden bereikt. Het helpt je potentieel te benutten en je werkplezier te vergroten.

Landelijk Stichting tegen pesten en zinloos geweld – heb Moed!

Bart Wisbrun: 'Iedereen zei dat het niet ging en toen kwam er iemand binnen die dat niet wist en die deed het'.

De Stichting Wereldvredesvlam Venlo, Robert-Frank Heijnen:
Wij willen het vredesvuur in het Julianapark graag brandend houden. Daarom ontplooien we geregeld initiatieven, zoals een vredeswandeling, deelname aan de vredesweek, voorlichting op scholen, projecten over verdraagzaamheid of een vredespodium tijdens een evenement.

Huub Verlinden: Toen we kinderen kregen dacht ik dat ik ouder geworden was, maar ik begon pas ouder te worden, toen ik mijzelf in mijn kinderen durfde te herkennen.
Vader, therapeut en auteur van het boek "Ontmoet Jezelf" ... Hij schreef 'Kinderen, zij laten mij zien wie ik ben' in het boek 'Een bundeling van positieve kracht rondom het kind'.

Richard van Rijswijk:
Als je eenmaal zelf bevrijd bent, bevrijd dan ook anderen. Als je eenmaal op de andere oever bent aangekomen, help dan ook anderen die te bereiken. Heilige Geometrie is zijn passie.
Hij maakte 'toevallig' op de trouwdag van Frans en Ingrid in 2006 de zandcirkel 'Christusbewustzijn' in samenwerking met Thoth.

Mamasonline
Carola Eppink, hun hoofddoel is ouders bewust maken van het belang van internetopvoeding. Opvoeden is keuzes maken en grenzen stellen. Dit geldt in de echte wereld maar ook in de virtuele, voor ouders vaak onzichtbare, wereld.

Friso van der Wal:
No Kidding, netwerk tegen kindermishandeling, ondersteunt dit Appèl, want actie tegen kindermishandeling is urgent en ieders verantwoordelijkheid. Een gebaar 'Aandacht, een liefdevolle aanraking van iemand uit mijn omgeving, gaf mij de kracht om eruit te komen.'

Albert Janssens:
Hoe groter de kwaliteit van de stimuli van de volwassene, hoe groter de ontwikkelingskans ervan het kind. Zijn werkboek: 'Ontwikkeling Stimuleren' voor ouders en opvoeders.

Ludo Peters - onderwijs:
Blijf het spelende kind in jezelf zien. Vader, leerkracht, coördinator in het speciaal onderwijs ... Het stimuleren van ontwikkeling en denkvaardigheden is een noodzaak.
Ludo introduceerde als eerste school in Limburg het mediërend leren (stibco)...gebaseerd op het werk van Prof. R. Feuerstein. Hij schreef hierover vanuit zijn ervaring in het boek 'Een bundeling van positieve kracht rondom het kind'.